Current track

Title

Artist


BREAKING NEWS

Geschreven door op 30 maart 2018

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van Het Tafelhuis 2018. Deze zal dit jaar plaatsvinden van 13 t/m 16 december in Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. Echter, in plaats van het zoeken naar paaseieren, zijn wij dit weekend druk op zoek naar een goed doel!

We willen namelijk een poll maken zodat jullie zelf je mening kunnen geven over waar het op te halen bedrag naar toe zou moeten gaan. Om jullie vanaf het beginstadium mee te laten denken leek het ons leuk dat jullie ons ook doelen aandragen waar wij bijvoorbeeld niet direct aan denken. Dus weet je een goed doel in de regio Oldambt waar we als Tafelhuis voor zouden kunnen gaan strijden? Laat het ons dan weten! Dit kan via een reactie onder dit bericht of via een mailtje naar redactie@hettafelhuis.nl


Lees meer